hotreggaeyoga

Hot Reggae Yoga

Su 15.4.2018
Klo 14.15-15.30 (75 min)
Paikka: Joogastudio Oulu (Terminaali, Tyrnäväntie 16)

Unohda loska ja ota varaslähtö kesään! Teemme pikamatkan Karibian lämpöön, piristävän auringon alle, rytmikkään musiikin ja hyvän fiiliksen siivittämänä! Suosittu Hot Reggae Yoga on täällä taas! Tervetuloa mukaan tekemään energinen ja hyväntuulinen flow-joogaharjoitus reggaen rytmittämänä. Harjoitus sopii kaiken tasoisille harrastajille ja myös ensikertalaiset ovat tervetulleita. Pehmeä lämpö ja joogastudion ihana tunnelma vie sinut pikamatkalle kesään!

Hinta15 € (käteismaksu).
ILMOITTAUDU ennakkoon (pe 13.4. mennessä).
LÄMPIMÄSTI tervetuloa aurinkoiseen harjoitukseen!

eteeriset_oljyt_joogassa

Eteeriset öljyt joogassa -webinaari

Pe 20.4.2018
Klo 18
Osallistu:
https://zoom.us/j/894357111

Mitä eteeriset öljyt ovat ja miten niitä voi hyödyntää jooga- ja meditaatioharjoituksessa? Miten valita sopiva öljy ja miten öljyt vaikuttavat harjoitukseen?
Näistä puhutaan Eteeriset öljyt joogassa -webinaarissa. Jos et päässyt Oulun joogafestivaalien yhteydessä tälle luennolle niin nyt voit kuunnella sen kotisohvalta käsin.
ILMOITTAUDU nyt mukaan ja osallistu livenä niin voit kysyä kysymyksiä webinaarin aikana ja saat myös ohjeet öljyjen käytöstä joogassa sähköpostiisi lähetettynä. Jos et pääse livenä mukaan niin ilmoittautuneet saavat webinaari-tallenteen sähköpostilla.
---
huhtikuunkampanja

dōTERRAn asiakkaana saat -25% kaikista tuotteista ilman lisätilausvelvoitteita sekä henkilökohtaisen opastuksen öljyjen hyödyntämiseen arjessasi ja pääsyn privaattiin fb-ryhmään, jossa opit lisää öljyistä. Varaa aika henkilökohtaiseen konsultointiin (ei velvoita tilaamaan), jossa käymme läpi sinun hyvinvointiasi tukevia tuotteita.