cleanse

Good Vibes Only Cleanse - kevät 2019
Aktivoi – Palauta – Uudista

Good Vibes Only Cleanse on itsehoidon tehostettu jakso paremman fyysisen voinnin, kirkkaamman ajatuksen ja positiivisemman mielialan tukemiseksi. Sen aikana puhdistat kehoa sisältä käsin, tasapainotat suolistosi hyvinvointia, tuet kehosi ravitsemusta ja terveyttä sekä positiivista mielialaa. Se antaa tilaisuuden heittää hyvästit talven väsyneelle olotilalle, mahdollisille turvotuksille, ruoansulatusvaivoille ja sokerihimoille. Ota aikaa itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi, koska se on kaiken positiivisen toiminnan perusta!

Good Vibes Only Cleanse pohjautuu dōTERRAn kattavaan Cleanse & Restore ohjelmaan (kts. paketin tarkempi sisältökuvaus alta) ja saat lisäksi meiltä vinkkejä omien terveellisten elämäntapojen tukemiseen sekä tapoihin, joilla jatkat omasta hyvinvoinnistasi huolehtimista myös ohjelman jälkeen.

Ohjelma kestää 30 päivää. Ensimmäiset 10 päivää keskitymme aktivoimaan elimistön puhdistumisesta vastaavien elimien luonnollista toimintaa puhtaita eteerisiä öljyjä sisältävien lisäravinteiden avulla. Seuraavat 10 päivää pyrimme tukemaan erityisesti ruoansulatuskanavan puhdistumisprosessia. Ravitsemuksella ja liikunnalla voit tukea tätä puhdistumis-vaihetta, kuitenkin ilman tiettyä dieettiä tai ruokavaliota. Viimeiset 10 päivää keskitymme palauttamaan kehon optimaalisen toiminnan kannalta tärkeää ravinne- ja mikrobitasapainoa. Suoliston toiminnan tukeminen on oleellisen tärkeä koko terveyden, mutta myös mielialan kannalta. Terveellinen ruoka, optimaaliset lisäravinteet, sopiva liikunta ja lepo luovat tasapainoiset olosuhteet koko kehon ja mielen terveydelle.

Cleanse & Restore sisältää seuraavat tuotteet:
  • GX Assist on yhdistelmä puhtaita (CPTG) eteerisiä öljyjä sekä kapryylihappoa, jotka tukevat ruoansulatuskanavan luontaista ja välitöntä puhdistautumisprosessia.
  • PB Assist+ probioottivalmiste, joka sisältää pre-bioottisia kuituja sekä kuusi kantaa probioottisia mikrobeja, jotka tukevat terveellisen suolistobakteerien kasvua.
  • Zendocrine Softgels sisältää eteerisiä öljyjä, jotka tukevat tärkeimpien kehoa puhdistavien elinten toimintaa, etenkin maksan, mutta myös munuaisten, paksusuolen, keuhkojen ja ihon toimintaa.
  • Zendocrine Detoxification Complex sekoitus täysravinneuutteita, jotka tukevat maksan, paksusuolen, keuhkojen, munuaisten ja ihon puhdistavia toimintoja.
  • DDR Prime Softgels on eteeristen öljyjen sekoitus tukemaan solujen terveyttä, toimintaa ja uudistumista.
  • DigestZen TerraZyme on ruoansulatusentsyymi, joka toimii yhdessä Zendocrinen kanssa elimistön puhdistamisessa, mutta on erittäin tärkeä tekijä tukemaan tarvittavien ravintoaineiden imeytymistä.
  • doTERRA Lifelong Vitality Pack sisältää jatkuvaan käyttöön soveltuvat päivittäiset elimistölle tärkeät ravintoaineet, mutta ovat erityisen tärkeät 30-päivän puhdistusohjelmassa tarvittavien ravintoaineiden saamiseksi. Microplex MVp sisältää tasapainoisen koostumuksen kasviperäisiä vitamineja ja mineraaleja kehon ravintovajeiden estämiseksi sekä tukemaan aineenvaihduntaa ja solujen energiantuotantoa. xEO Mega sisältää keholle tärkeitä omega rasvahappoja sekä puhtaita eteerisiä öljyjä. Alpha CRS+ sisältää kasviuutteita, jotka tukevat tervettä solutoimintaa sekä solujen energiaa.
  • Lemon (sitruuna) eteerinen öljy (15 ml), jota voi käyttää kehon sisäistä puhdistusta tukemaan sekoittamalla pari tippaa lasilliseen vettä päivittäin.

Good Vibes Only Cleanse alkaa ma 18.3.2019.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 8.3. jotta ehdit saada oman Cleanse & Restore tilauksesi. Lisäravinnepaketti Cleanse & Restore (hinta 307€ + toimituskulut) sisältää doTERRAn asiakkuuden, joten saat vuoden ajan kaikista doTERRAn tuotteista -25% (ei edellytä jatkotilauksia) sekä mahdollisuus saada maaliskuun kampanjatuotteet, Deep Blue öljy ja kylmä-kuumavoide lihasten ja nivelten hyvinvointiin (arvo n. 100€) KAUPANPÄÄLLE!

ILMOITTAUDU mukaan NYT! Saat ohjeet tilauksen tekemiseen sekä lisämateriaalin sähköpostiisi.

Anna itsesi hehkua tänä keväänä!