Miksi olen valinnut dōTERRAn?

miksidoterra


Kun rupesin etsimään eteerisiä öljyjä oman terveyteni luontaiseen tukemiseen niin huomasin hyvin äkkiä, että markkinat olivat pullollaan erilaisia ja eri merkkisiä öljyjä. Koska öljyissä oli myös suuria hintaeroja, ymmärsin, että öljyissä on myös suuria laatueroja ja siitä alkoi mahdollisimman laadukkaiden öljyjen etsiminen. dōTERRAn öljyt löysin lopulta New Yorkilaisen joogaopettajan,
Elena Browerin kautta ja pitkällisen perehtymisen jälkeen päädyin tilaamaan dōTERRAlta aloitussetin erilaisia öljyjä. Ohessa kerron lisää siitä, miksi päädyin dōTERRAan öljyjen käytön suhteen, mutta myös sen miksi lopulta päädyin työskentelemään itsekin öljyjen parissa.

Yrityksenä dōTERRA on hyvin vakaa. Se on perustettu vuonna 2008 eteeristen öljyjen asiantuntijoiden toimesta, ilman ulkopuolisia sijoittajia. Tällä hetkellä dōTERRA on maailman suurin eteeristen öljyjen yhtiö ja täysin velkavapaa ja dōTERRAn missio on paitsi laadukkaiden öljyjen saaminen jokaiseen kotiin, mutta myös mahdollisimman monen ihmisen pääseminen velkavapaaksi. dōTERRA on hyvin perhekeskeinen ja yksi omistajista on nainen, mikä näkyy myös pehmeiden arvojen korostamisena isossa yhtiössä.

dōTERRAn öljyt ovat korkealaatuisia. Puhtaat, korkealaatuiset ja optimaalisesti hankitut öljyt ovat dōTERRAn menestyksen avain. Korkealaatuiset öljyt saadaan käyttämällä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa kasvatettuja kasveja, jotka kerätään ja tislataan optimaaliseen aikaan optimaalisissa lämpötiloissa. dōTERRA käyttää Co-Impact Sourcing mallia öljyjen hankinnassa. Paikalliset yhteistyömaanviljelijät kasvattavat kasveja ja useat heistä viljelevät yksinoikeudella dōTERRAlle. dōTERRA tukee heitä mm. koulutuksen, tekniikoiden ja tilojen kautta ja usein myös Healing Hands organisaation tuella. Lue lisää dōTERRAn öljyjen hankinnasta ja laadun varmistuksesta Source to You sivulta.dōTERRAn öljyjen laadunvalvonta on tarkkaa. dōTERRAn jokainen öljylitra käy läpi tarkan laadunvalvonnan ja jokaisen pullon tulokset ovat kaikkien saatavilla. dōTERRA on luonut sisäisen laatustandardin, Certified Pure Therapeutic Grade (CPTG), joka on kolmannen osapuolen testaama. Testaus tapahtuu koko öljyjentuotannon prosessin läpi, maaperän testauksesta lähtien. Perus laadunvalvonnan lisäksi testit poissulkevat erilaiset sienet, homeet, rikkaruohot, kemikaalijäämät, torjunta-ainejäämät jne. Lisää testauksesta täältä. Öljyjen tuotannossa ei tehdä muita prosessointeja kuin varovainen tislausprosessi eli niitä ei puhdisteta jälkikäteen tai muutoin lisätä tai poisteta mitään ainesosia ja vain puhtaat, tarkan seulan läpi päässeet öljyt siirtyvät kuluttajille.

dōTERRA antaa takaisin. Healing Hands organisaatio on dōTERRAn tuloa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, joka pyrkii keräämään varoja useaan hyväntekeväisyyskohteeseen ympäri maailmaa sekä tekemään yhteistyötä erilaisten hyväntekeväisyysprojektien kanssa.

dōTERRA panostaa opettamiseen. dōTERRAn sivuilta löytyy satoja tunteja videomateriaalia, oppaita, reseptejä, tiedettä jne. niin kuluttajille kuin öljyjen parissa työskenteleville. Kaikista tuotteista löytyy myös tarkat tuotesisällöt ja käyttösuositukset ja ne ovat kaikkien saatavilla.

Tiimi ja yhteisö. Miksi sitten päädyin työskentelemään öljyjen parissa? Olen ollut onnekas saadessani aina tehdä itselle mieluista työtä, mutta työ liikunnan ja valmennusten parissa on kuluttavaa niin fyysisesti kuin henkisestikin ja tietyn toimeentulon turvaaminen vaatii töiden tekemistä enemmän kuin mihin omat voimavarat riittävät ja siltikin yrittäjän tulevaisuus ei ole koskaan turvattu. Niin vastahakoinen kuin olinkin verkostomarkkinointia kohtaan, vakuutuin niin tuotteista kuin ihmisistäkin tiimissämme ja päätin hypätä tuntemattomaan. En olisi koskaan uskonut, minkälaisen maailman työskentely öljyjen parissa avasi minulle. Laajasta kansainvälisestä tiimistämme on muodostunut samanhenkisten ihmisten yhteisö, joka tukee, kannustaa ja opettaa toisiaan pyyteettömästi. Eniten ehkä olen yllättynyt siitä, mitä tämä on opettanut itsestään ihmisenä. Tuntemattomalle maaperälle ja epämukavuusalueelle joutuminen saa joko ihmisen perääntymään tai oppimaan jotakin oleellista itsestään, omista voimavaroistaan ja vahvuuksistaan. Yhdessä tiiminä autamme toinen toisiamme astumaan tuon epämukavuusalueen yli ja laajentamaan samalla myös taloudellista hyvinvointiamme ja vapautta tehdä merkityksellistä työtä omilla ehdoillamme. Erityisen hedelmällistä on ollut myös oppia koko ajan uutta kasvikunnan ihmeellisestä voimasta ja pystyä antamaan ihmisille uusia työkaluja itsensä hoitamisessa. Näin jälkikäteen ajateltuna, koen olleeni erittäin onnekas löytäessäni dōTERRAn ja juurikin tämän yhteisön.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää öljyistä tai tiimissämme niin
otathan yhteyttä.